Burgemeester Deblockstraat Krombeke – Poperinge (VERKOCHT)

Twee halfopen nieuwbouwwoningen in moderne stijl

Na het zomerverlof van 2020 starten we in het PITTORESKE Krombeke met de bouw van deze PRACHTIGE  koppelbouw. Het project wordt gerealiseerd in een RESIDENTIËLE & LANDELIJK gelegen verkaveling vlakbij het centrum van Krombeke. Een plaats waar je nog in alle rust kan wonen en genieten van de MOOIE VERGEZICHTEN & GROENE OMGEVING. Maar tevens gelegen op slechts een BOOGSCHEUT van stad POPERINGE (5 à 10 minuten rijden). Kortom : Wonen op een plaats waar leven nog beleven is !!!

De koppelbouw wordt opgericht in een EIGENTIJDSE MODERNE ARCHITECTUUR. De huizen voldoen aan strenge epb – eisen (E-peil 40 & S-peil 31). Tevens is er HERNIEUWBARE ENERGIE voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN. De woningen beschikken over ZÉÉR RUIMTE LEEFRUIMTEN, afgewerkt met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De IDEALE ORIËNTATIE van de percelen, alsook de GROTE GLASPARTIJEN in de woning zorgen voor een COMFORTABELE & LICHTRIJKE WONING.

Beide woningen zijn voorzien van een ruime inkomhal, welke toegang verleent tot de bovenverdieping, het toilet op het gelijkvloers, een afzonderlijke wasplaats/berging en tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De keukens zijn MODERN & LUXUEUS ingericht (zie 3D’s) en vereenzelvigt zich met de strakke architectuur van het gebouw. De linkerwoning is op de verdieping voorzien van 3 ruime slaapkamers. De rechterwoning is op de verdieping voorzien van 4 ruime slaapkamers. Verder bevinden zich op de verdieping van beide woningen een afzonderlijk toilet, de badkamer & de nachthal. De badkamers zijn voorzien van alle comfort (bad, douche & zeer stijlvol badkamermeubel). De woning wordt volledig afgewerkt. De carport kan optioneel voorzien worden.

Wenst u meer info betreffende dit prachtig nieuwbouwproject ? Download hier de architectuurplannen & ons verkooplastenboek :

Wenst u verder info aangaande dit project of heeft u interesse in één van onze andere projecten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen met u een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

 

Locatie Burgemeester Deblockstraat - Krombeke (Poperinge)
Beschikbaar Voorlopige oplevering voorzien zomer 2021
Prijs Linkerwoning : verkocht - Rechterwoning : verkocht