Elzenstraat Zwevegem rechterwoning (VERKOCHT)

LAATSTE (!!!) HALFOPEN WONING IN LANDELIJKE STIJL IN DEZE KLEINSCHALIGE VERKAVELING

In het BRUISENDE Zwevegem, bieden wij nabij het centrum, in een KLEINSCHALIGE RUSTIG GELEGEN VERKAVELING, deze LAATSTE HALFOPEN ééngezinswoning aan voorzien van een ZEER MOOIE LANDELIJKE ARCHITECTUUR. Men kan geen MOOIERE & RUSTIGER LIGGING vinden nabij het CENTRUM van ZWEVEGEM & nabij KORTRIJK om te wonen !

De bouwwerken zijn ondertussen aangevat waardoor de woning beschikbaar zal zijn in eind 2020/begin 2021.

Het huis voldoet aan strenge eisen betreffende de epb-normering (E-peil 40 & S-peil 31). Tevens is er HERNIEUWBARE ENERGIE voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN. De woning beschikt over RUIME LEEFRUIMTEN afgewerkt met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De GROTE GLASPARTIJEN zorgen voor een COMFORTABELE LICHTINVAL. De woning is voorzien van een ruime inkomhal welke toegang verleent tot de bovenverdieping, tot het toilet, tot de berging/wasplaats en tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De KEUKEN is LANDELIJK en LUXUEUS ingericht (zie 3D’s) en vereenzelvigt zich met de landelijke architectuur van het gebouw. De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een nachthal met afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van alle comfort (bad, douche en een KLASSEVOL badkamermeubel). De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd.

Wenst u meer info betreffende dit PRACHTIGE NIEUWBOUWPROJECT ? Download dan hier de architectuurplannen & ons verkooplastenboek :

Wil u deze kans niet mislopen of heeft u interesse in één van onze andere projecten, twijfel dan niet vrijblijvend contact op te nemen met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen met u een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen).

Locatie Elzenstraat lot 5 - Zwevegem
Beschikbaar Eind 2020 / begin 2021
Prijs 306.500€ (excl. kosten)