Gullegem, De Wegwijzer 9 (= lot 10) (halfopen woning) – LAATSTE WONING !!!

STIJLVOLLE, RUIME & MODERNE halfopen nieuwbouwwoning

 

Bij deze bieden wij ONZE LAATSTE halfopen NIEUWBOUWWONING aan in De Wegwijzer te Gullegem.

De STIJLVOLLE & MODERNE woning is gelegen langs een doodlopende straat met enkel lokaal verkeer, in een RUSTIGE RESIDENTIËLE verkaveling. Toch is de woning gelegen nabij het centrum van Gullegem alsook nabij de oprit v/d A19 (+/-3 min rijden).

De woning is voorzien van ZÉÉR RUIME leefruimten. Op het gelijkvloers is er 101m² bebouwd & op de verdieping 95m² waardoor men op maar liefst 196m² bruto-vloeroppervlakte uitkomt !!!

De woning werd afgewerkt met KWALITATIEVE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De uitvoering van de werken gebeurde steeds met de grootste aandacht voor een HOGE GRAAD van afwerking !

Indeling gelijkvloers : Ruime & lichtrijke inkom voorzien van eiken trap & gastentoilet. Ruime living met een open verbinding naar de PRACHTIGE keuken. Naast de keuken bevindt zich de wasplaats/berging. Tot slot is er een bureauruimte/praktijkruimte voorzien op het gelijkvloers met een afzonderlijke deur naar buiten.

Indeling eerste verdieping : 4 ruime slaapkamers waarvan één voorzien van de nodige ruimte voor een dressing. SMAAKVOLLE badkamer met alle comfort & afzonderlijk toilet. Een ruime nachthal en een tweede berging/wasplaats.

Het perceel heeft een perfecte zonne-oriëntatie. Tuin = zuid-gericht.

De woning is voorzien van mooie grote ramen waardoor de binnenruimten lichtrijk zijn.

 

De slaapkamers worden nog voorzien van laminaat & de woning wordt nog gepoetst tegen oplevering.

 

Meer gedetailleerde informatie aangaande dit PRACHTIGE NIEUWBOUWPROJECT vindt u terug op de architectuurplannen, het verkooplastenboek & het verkavelingsplan waarvan u hierna de link kan vinden tot deze documenten :

 

Wenst u alsnog meer info over deze woning, twijfel dan zeker niet contact op te nemen met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

 

Nota’s :

  • Bij de afwerking van de woning werden extra’s voorzien tov hetgeen beschreven is in het verkooplastenboek (bvb : inbouwspots, werkblad keuken in keramiek, …);
  • Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = 21% BTW op de constructiewaarde, 21% BTW op de infrastructuurwaarde, 12% registratie op de grondwaarde, opmetingskosten landmeter, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen);
Locatie De Wegwijzer 9 te 8560 Gullegem
Beschikbaar Beschikbaar bij het verlijden van de akte
Prijs 404.350 € (excl. kosten : 21% BTW op de constructie, 12% registratie op de grond, akte- & notariskosten + nutsvoorzieningen)