Koppelwoning Lappersfortstraat Leke

Beschrijving

Begin 2019 starten we met de oprichting van deze statige koppelbouwwoning in pastoriestijl nabij het centrum van het landelijke Leke (Diksmuide).

De woningen voldoen aan de eisen van de epb-normering (E-peil 40 & S-peil 31). Tevens zijn de woningen voorzien van hernieuwbare energie onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Beide woningen beschikken over ruime leefruimten afgewerkt met kwaliteitsvolle, duurzame & luxueuze materialen.

Het project zit momenteel in vergunningsfase. Aanvang werken is voorzien voor begin januari 2019. Oplevering is voorzien voor oktober 2019.

Het gebouw bestaat uit twee volle bouwlagen en een dak. De mogelijkheid bestaat erin om de zolderverdieping in te richten met extra leefruimten zoals met 2 of 3 extra slaapkamers en eventueel een extra douchecel/badkamer.

Download hierna de architectuurplannen van dit project :

Voor meer info betreffende dit project, twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren op het nummer 0475/28.33.78 (Stefan Descamps) of via info@bouwdesc.be. We bezorgen u dan zo spoedig het verkooplastenboek (momenteel in opmaak) ter inzage. Tevens nodigen wij u graag uit om samen een bezoek te brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen zelf kan aanschouwen.

 

Locatie Leke (Diksmuide)
Beschikbaar November 2019
Prijs Rechterwoning : 267.000€ (excl. kosten) / Linkerwoning : 272.000€ (excl. kosten)