Ommegangstraat 15 Beerst (VERKOCHT)

Omschrijving

In het charmante Beerst bieden wij nabij het centrum, in een kleinschalige landelijke verkaveling, deze ruime ééngezinswoning aan voorzien van een eigentijdse landelijke architectuur. Het huis voldoet aan alle eisen betreffende de epb-normering (E-peil 50 & K-peil 40). Tevens is er hernieuwbare energie voorzien onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen.

De woning beschikt over ruime leefruimten afgewerkt met kwaliteitsvolle, duurzame & luxueuze materialen. De ideale oriëntatie van de woning alsook de grote glaspartijen zorgen voor een comfortabele lichtinval. De woning is voorzien van een ruime inkomhal welke toegang verleent tot de bovenverdieping, tot het toilet, tot de garage en tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De keuken is landelijk en luxueus ingericht en vereenzelvigt zich met de landelijke architectuur van het gebouw. Tevens bevindt de wasplaats/berging zich op het gelijkvloers. De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een afzonderlijke bureau of eventueel te benutten als extra kleinere slaapkamer, een nachthal met afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van alle comfort (bad, douche en een comfortabel dubbel badkamermeubel).

De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd. De oplevering van de woning is voorzien voor november 2018.

Voor meer info betreffende dit prachtige nieuwbouwproject, download hier het verkooplastenboek & de architectuurplannen :

 

Wenst u de woning te bezoeken, neem dan gerust contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak en een vrijblijvend bezoek aan de woning.

 

Nota : Alle prijzen vermelde prijzen zijn excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

Locatie Beerst (Diksmuide)
Beschikbaar November 2018
Prijs VERKOCHT