Polderstraat – Oostduinkerke

Omschrijving

Half 2019 starten we met de bouw van deze koppelbouwwoning gelegen op de hoek van de Oscar Jespersstraat & de Polderstraat te Oostduinkerke.

De woning is ontworpen met een oog voor eigentijdse moderne architectuur.

Het huis voldoet aan alle eisen betreffende de epb-normering (S-peil 31 & E-peil 40). Tevens is er hernieuwbare energie voorzien onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met toilet, een lichtrijke leefruimte met aansluitend een halfopen keuken en praktische berging.  Op de verdieping bevindt zich een nachthal met zolderluik, een afzonderlijk toilet, een badkamer en drie slaapkamers. Zolder in het dak. Tevens is er een carport voorzien.

Wenst u meer info betreffende dit prachtig nieuwbouwproject ? Download hier de architectuurplannen :

Bent u geïnteresseerd in één van onze projecten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

Locatie Hoek Polderstraat & Oscar Jespersstraat
Beschikbaar Augustus 2020
Prijs Linkerwoning : VERKOCHT Rechterwoning : 323.000€ (excl. kosten)