Alfons Vanheestraat Beerst

ZEER RUIME halfopen nieuwbouwwoning in PASTORIESTIJL gelegen in een KINDVRIENDELIJKE RUSTIGE VERKAVELING !

In het LANDELIJKE BRUISENDE Beerst (deelgemeente van Diksmuide) starten we na de zomer van 2020 met de bouw van deze ZEER RUIME halfopen ééngezinswoning in PASTORIESTIJL. Het project wordt gerealiseerd in een een KINDVRIENDELIJKE, RUSTIGE & RECENTE verkaveling. De woning is gelegen op het einde van een doodlopende straat waardoor er weinig passage is van auto’s. De lagere school is gelegen op WANDELAFSTAND & is op VEILIGE WIJZE te bereiken voor de kinderen !

De woning zal voldoen aan de strengste eisen qua epb-normering (E-peil 35 & S-peil 31). Tevens is er HERNIEUWBARE ENERGIE voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN. De woning beschikt over ZEER RUIME LEEFRUIMTEN MET EEN NETTO BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 155 M² (BRUTO OPPERVLAKTE VAN 190 M²) welke zullen afgewerkt worden met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & KLASSEVOLLE materialen. De ideale oriëntatie van de ramen zorgen voor een COMFORTABELE LICHTINVAL in de woning gedurende de ganse dag.

Op het gelijkvloers komt men de woning binnen via een ruime inkomhal welke toegang verleent enerzijds tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een zeer ruime living met aanpalende open keuken, anderzijds tot het gastentoilet en tot de bovenverdieping. De keuken wordt LANDELIJK & LUXUEUS ingericht (zie 3D) & vereenzelvigt zich hierdoor met de pastoriestijl van de woning. Via de keuken heeft met toegang tot een zeer ruime berging/wasplaats. De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers waarbij de slaapkamer van de ouders voorzien is van een ruime dressing. Daarnaast biedt de slaapkamer van de ouders tevens toegang tot hun eigen ruime badkamer. De slaapkamers van de kinderen bevinden zich in het achterste deel van de verdieping. De kamers hebben hun eigen gemeenschappelijke douchecel, los van de badkamer van de ouders. De badkamers zijn voorzien van alle sanitaire toestellen & van een héél stijlvol badkamermeubel. Verder vindt men op de verdieping een afzonderlijke toiletruimte & een ruime nachthal waarbij mogelijkheid is tot een vaste trap naar de zolderverdieping of een open bureauhoek. De ZOLDERVERDIEPING KAN verder ingericht worden met EXTRA SLAAPKAMERS en eventueel een EXTRA BADKAMER. In het geval de zolderverdieping niet verder wordt ingericht, beschikt men over een zeer ruime bergruimte.

De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Oplevering van deze woning is voorzien tegen de zomer van 2021.

De OPPERVLAKTE van het PERCEEL BOUWGROND bedraagt maar liefst een oppervlakte van 606 M². OOK BUITEN dus EEN ZEE AAN RUIMTE !!!

Meer gedetailleerde informatie aangaande dit PRACHTIGE NIEUWBOUWPROJECT vindt u terug op het architectuurplan & in ons verkooplastenboek waarvan u hierna de link kan vinden tot deze documenten :

Wenst u verder meer info betreffende dit project of heeft u interesse in één van onze andere projecten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen met u een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

 

* NOTA : Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief kosten. (Kosten = 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen).

Locatie Alfons Vanheestraat 79 te Beerst (Diksmuide)
Beschikbaar Zomer 2021
Prijs 332.000€ (excl. kosten)