Begonialaan 3a te Hulste (linkerwoning) VERKOCHT

Stijlvolle, halfopen & ruime woning in Pastoriestijl voorzien van slaapkamers, waarvan één met dressing.

In het rustige Hulste bieden wij nabij het centrum, in een residentiële verkaveling, deze HALFOPEN NIEUWBOUWWONING in oprichting in PASTORIESTIJL aan.  De woning is gelegen op het einde van een doodlopende straat.

De woning is ondertussen gepleisterd.  Afwerkingsmaterialen zijn nog vrij te kiezen.

De woning beschikt over zéér ruime leefruimten en is afgewerkt met kwaliteitsvolle, duurzame & luxueuze materialen.  De oriëntatie alsook de grote glaspartijen zorgen voor een optimale lichtinval binnenin de woning.

De verdere oprichting van het gebouw zal gebeuren met een bijzondere aandacht voor de energiezuinigheid (E-peil 30 & S-peil 31).  Bovendien is er hernieuwbare energie voorzien onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen met een vermogen van 415Wp elk.

Op het gelijkvloers komt men binnen in een ruime inkomhal, voorzien van een mooie landelijke eiken trap, welke toegang verleent tot de bovenverdieping.  Verder krijg je via de inkomhal toegang tot het toilet en tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit de ruime living welke een open verbinding heeft met de PRACHTIGE keuken.  De keuken is landelijk en luxueus ingericht en vereenzelvigt zich met de landelijke architectuur van het gebouw.  Naast de keuken bevindt zich de wasplaats/berging met garage.

De bovenverdieping bestaat uit 4 ruime slaapkamers, waarbij de slaapkamer van de ouders voorzien is van een dressing.  Verder bevinden zich op de bovenverdieping nog de nachthal, de badkamer, & een afzonderlijk toilet welke voorzien is van alle comfort.

Tot slot is er een ruime zolderruimte aanwezig op de 2de verdieping, welke toegankelijk is met een vaste trap.  De traphal op de zolderverdieping is gepleisterd.  De zolderruimte zelf heeft geen verdere afwerking.

De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd.  Oplevering van deze woning is voorzien tegen zomer 2023, afhankelijk van de levertermijn van de verschillende materialen.

Hierbij de link naar het verkooplastenboek;

Link architectuur gevelplannen;

Link architectuur grondplannen;

EEN BUITENKANS VOOR IEMAND DIE HOUDT VAN EEN RUIME WONING IN EEN RUSTIGE RESIDENTIËLE VERKAVELING !

Locatie Begonialaan 3a Hulste
Beschikbaar zomer 2023
Prijs /