’t Hoge Kortrijk – halfopen bebouwing (VERKOCHT)

Op ’t Hoge in Kortrijk, bieden wij deze HALFOPEN, nog op te richten, ééngezinswoning aan. Het project wordt gerealiseerd in een RUSTIGE en RESIDENTIËLE verkaveling, gelegen op een boogscheut van het bruisende centrum van stad Kortrijk. Je kan er in alle rust wonen en genieten van een GROENE OMGEVING.

De woning wordt opgericht in een EIGENTIJDSE MODERNE ARCHITECTUUR. Het huis voldoet aan de strengste epb – eisen (E-peil 35 & S-peil 31). Tevens is er HERNIEUWBARE ENERGIE voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN. De woning beschikt over ZÉÉR RUIMTE LEEFRUIMTEN, afgewerkt met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De IDEALE ORIËNTATIE van het perceel, alsook de GROTE GLASPARTIJEN in de woning zorgen voor een COMFORTABELE & LICHTRIJKE WONING.

De woning is voorzien van een ruime inkomhal, welke toegang verleent tot de bovenverdieping, het toilet op het gelijkvloers, een afzonderlijke wasplaats/berging en tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De keuken is MODERN & LUXUEUS ingericht (zie 3D’s) en vereenzelvigt zich met de strakke architectuur van het gebouw. De verdieping is voorzien van 4  ruime slaapkamers. Verder bevinden zich op de verdieping een afzonderlijk toilet, de badkamer, een technische berging & de nachthal. De badkamers is voorzien van alle comfort (bad, douche & zeer stijlvol badkamermeubel). De woning wordt volledig afgewerkt.

De oppervlakte van het perceel bedraagt maar liefst 409 m². Met een zuid-oost oriëntatie heeft het perceel de perfecte oriëntatie om de ganse dag te kunnen genieten van het zonlicht.

Wenst u meer info betreffende dit prachtig nieuwbouwproject ? Download hier ons verkooplastenboek :

Wenst u verder info aangaande dit project of heeft u interesse in één van onze andere projecten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen met u een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

 

 

 

Locatie 't Hoge Kortrijk
Beschikbaar Najaar 2021
Prijs verkocht