Voskenstraat 100 te Menen (6% BTW mogelijk) VERKOCHT

Volledig afgewerkte, INSTAPKLARE kijkwoning MET GARAGE & VOLLEDIG AANGELEGDE TUIN te koop !!!

Op een rustige locatie NABIJ HET CENTRUM van Menen, bieden we deze ALLEENSTAANDE, MODERNE, RUIME & VOLLEDIG AFGEWERKTE KIJKWONING te koop aan !  De woning is voorzien van een bijhorende garage, welke toegankelijk is via de berging van de woning. De tuin is VOLLEDIG AANGELEGD en voorzien van BEPLANTINGEN & TERRAS.

De woning is afgewerkt met duurzame & kwalitatieve materialen. U komt binnen in een LICHTRIJKE inkom welke toegang verleent tot de bovenverdieping, het gastentoilet en tot de RUIME living met MODERNE & STIJLVOLLE KEUKEN, voorzien van alle nodige keukentoestellen. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een ruime berging met aansluitend de garage. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan één hele ruime slaapkamer om van een dressing te voorzien. Verder vindt u op de bovenverdieping een afzonderlijke wasruimte, een afzonderlijk toilet, de lichtrijke & ruime badkamer voorzien van inloopdouche en de nachthal.

Download hier het architectuurplan van deze woning.

BOUWJAAR WONING : 2017 (kijkwoning nieuwe verkaveling Wezelstraat Menen).

SUPER ENERGIEZUINIGE WONING => E-peil van slechts 45 !!! (gestelde eis => maximaal E-peil 60). De woning is voorzien van HERNIEUWBARE ENERGIE onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN.

DIT ALLES SLECHTS VOOR DE PRIJS VAN 270.860€ excl. kosten (=BTW op de contstructiewaarde van het gebouw & infrastructuurwerken + registratie op de grondwaarde + notaris- & aktekosten).

Een BUITENKANS ! In geval van AANKOOP VOOR BELEGGING, MOOIE HUUROPBRENGSTEN VERZEKERD !

Wil u deze woning niet mislopen, twijfel dan niet vrijblijvend contact op te nemen met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be). We contacteren u dan voor een afspraak voor en VRIJBLIJVEND plaatsbezoek aan deze woning.

* 6 % BTW mogelijk onder voorwaarden.

Locatie Voskenstraat 100 - Menen
Beschikbaar Bij akte
Prijs 270.860€ (excl. kosten)