Wezelstraat Menen – laatste woning!! (lot 14) – (VERKOCHT)

Beschrijving

In Menen bieden we deze nieuwe, bijzonder rustig gelegen woning aan, gelegen in een bestaande verkaveling van19 woningen voorzien van carport of garage, 8 afzonderlijke garages & 4 afzonderlijke carports.

De verkaveling is ontworpen met oog voor groene zones, is kindvriendelijk en voorzien van een parkzone gelegen in een oase van rust.

Er is bovendien mogelijkheid tot aankoop van de nieuwbouwwoningen aan het 6% BTW. Dit onder volgende voorwaarden :

  • De koper(s) van de woning zijn particuliere kopers;
  • De totale bewoonbare oppervlakte van de woning is niet groter dan 200m². Dit is voor alle woningen het geval. Aan deze voorwaarde is dus sowieso voldaan;
  • De koper gebruikt de woning uitsluitend (of hoofdzakelijk) als enige & eigen woning. Er wordt wel geen rekening gehouden met woningen die de koper erft als mede-eigenaar, naakte eigenaar of vruchtgebruiker;
  • De koper moet er zonder uitstel zijn domicilie vestigen en moet er minstens 5 jaar zijn domicilie blijven hebben. Concreet moet hij er zijn domicilie hebben tot 31 december van het vijfde jaar dat volgt op het jaar van eerst ingebruikneming;
  • De 6% BTW geldt voor alle facturen die door ons afgeleverd worden in 2021 & 2022;

Meer gedetailleerde informatie aangaande dit PRACHTIGE NIEUWBOUWPROJECT vindt u terug op de architectuurplannen, het verkooplastenboek & het verkavelingsplan waarvan u hierna de link kan vinden tot deze documenten :

Laatste woning lot 14 : (Bebouwde oppervlakte: 138m²) prijs op aanvraag

Wenst u meer info? Neem dan contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We bezorgen u dan de gewenste architectuurplannen.

(kosten : 21% BTW of 6% BTW op de constructiewaarde van de woning naargelang u voldoet aan de voorwaarden, 21% BTW op de constructiewaarde van de infrastructuur, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

 

Locatie Menen
Beschikbaar Binnen de 12 kalendermaanden na aankoop op plan
Prijs Vanaf €207 500 (excl. kosten)