Wittepoortlaan lot 2 Geluwe

Omschrijving

Eind 2018 starten we met de bouw van deze halfopen eengezinswoning in de kleinschalige, charmante nieuwe verkaveling gekend onder de naam “De Zuidkant”.

De woning is ontworpen met een oog voor eigentijdse moderne architectuur. De ideale oriëntatie van de woning & de grote glaspartijen op het gelijkvloers zorgen dat er de ganse dag door optimaal kan genoten worden van zonlicht. De grote ramen maken tevens een directe link met de toekomstige tuin.

Het huis voldoet aan alle eisen betreffende de epb-normering (S-peil 31 & E-peil 40). Tevens is er hernieuwbare energie voorzien onder de vorm van fotovoltaïsche zonnepanelen. De woning beschikt over ruime leefruimten afgewerkt met kwaliteitsvolle, duurzame & luxueuze materialen.

Op het gelijkvloers bevinden zich de inkom met gastentoilet, een heel ruime living met open keuken, alsook een berging/wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 praktische slaapkamers waarvan één met dressingruimte, een functionele badkamer met inloopdouche, ligbad & designbadkamermeubel. Verder bevinden zich op de eerste verdieping de nachthal met afzonderlijk toilet & CV-lokaal.

Wenst u meer info betreffende dit prachtig nieuwbouwproject ? Download hier het :

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze projecten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Stefan Descamps op het nummer 0475/28.33.78 of mail naar info@bouwdesc.be. We contacteren u dan voor een afspraak & kunnen samen een bezoek brengen aan één van onze projecten in uitvoering zodoende u de kwaliteit van onze uitvoering & materialen kan aanschouwen.

 

Nota : Alle vermelde prijzen zijn steeds excl. kosten.

(kosten : 21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + aansluitingskosten nutsvoorzieningen)

 

 

Locatie Geluwe (Wervik)
Beschikbaar Oktober 2019
Prijs 289.000€