Ons klemtoon ligt op woningen met ruime leefruimten, kwalitatieve & duurzame materialen en een hoge graad van afwerking !

Stefan Descamps (bestuurder van Bouwdesc) heeft reeds een ruime ervaring in de bouwwereld. Na de beëindiging van zijn studies als bouwkundig ingenieur heeft hij gedurende 5 jaar ervaring opgebouwd in dienstverband in de burgerlijke bouwkunde & waterbouwkunde. In 2006 heeft hij besloten een zelfstandig kantoor op te richten voor het coördineren van nieuwbouwprojecten in de residentiële bouwsector. Dit zowel voor woningbouw als appartementsbouw. Het kantoor is doorheen de jaren gegroeid tot een bureau met meerdere werknemers gespecialiseerd in projectcoördinatie voor investeerders. In 2017 heeft Stefan Descamps resoluut de keuze gemaakt bewust terug te schakelen om op basis van zijn opgebouwde ervaringen een beperkt aantal projecten in eigen beheer te gaan ontwikkelen.


Hierbij wil BOUWDESC BV zicht op de markt onderscheiden door woningen aan te bieden :

  • met ruime leefruimten

  • waarin kwalitatieve en duurzame materialen standaard voorzien zijn met een mooie handelswaarde

  • waarbij bijzondere aandacht besteed wordt aan een hoge graad van afwerking

  • mooie locaties

  • die gerealiseerd worden met onze vaste bekwame bouwpartners waarmee we doorheen de jaren een vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd

  • die pas afgeleverd worden wanneer we zelf 100% tevreden over zijn 

  • waarbij de nodige flexibiliteit wordt geboden aan onze klanten tot een persoonlijke invulling van hun bouwproject


Door het aanhouden van kleine structuur blijven de vaste kosten beperkt voor onze klant wat resulteert in prijsgunstige nieuwbouwwoningen in vergelijking met gelijkaardige projecten op de markt

Alle nieuwbouwprojecten worden volledig afgewerkt overeenkomstig ons gedetailleerd verkooplastenboek & de architectuurplannen. De nieuwbouwprojecten worden aangeboden tegen een vaste en correcte prijs.

BOUWDESC gaat voor visueel mooie tijdloze woonprojecten met een functionele indeling en met oog voor inplanting in de omgeving.


Heeft u zelf een eigendom die geschikt is voor de ontwikkeling van een nieuwbouwproject (appartementsgebouw, één of meerdere eengezinswoningen) ?

Aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren ! We bekijken graag met u op een confidentiële basis de verschillende mogelijkheden.