KLEMTOON OP RUIMTE, KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN EEN HOGE GRAAD VAN AFWERKING TEGEN EEN CORRECTE PRIJS !

 

DE ZAAKVOERDER STEFAN DESCAMPS HEEFT REEDS EEN RUIME ERVARING IN DE BOUWWERELD. NA ZIJN STUDIES VAN INGENIEUR BOUWKUNDE HEEFT HIJ GEDURENDE EEN PERIODE VAN 5 JAAR PROJECTEN GELEID IN DE BURGERLIJKE – & WATERBOUWKUNDE.

IN 2006 HEEFT HIJ BESLOTEN EEN ZELFSTANDIG KANTOOR OP TE RICHTEN VOOR HET COÖRDINEREN VAN NIEUWBOUWPROJECTEN IN DE RESIDENTIËLE BOUWSECTOR, DIT ZOWEL VOOR WONING- ALS APPARTEMENTSBOUW.

DOORHEEN DE JAREN IS HET KANTOOR GEGROEID TOT EEN BUREAU MET 8 GEKWALIFICEERDE WERKNEMERS GESPECIALISEERD IN PROJECTCOÖRDINATIE VOOR INVESTEERDERS.

ECHTER IN 2017 HEEFT STEFAN RESOLUUT DE KEUZE GEMAAKT TERUG TE SCHAKELEN.

OP BASIS VAN ZIJN OPGEBOUWDE ERVARINGEN WOU HIJ VANUIT EEN BEWUST KLEINSCHALIG BEDRIJF EEN BEPERKT AANTAL NIEUWBOUWPROJECTEN OP JAARBASIS GAAN ONTWIKKELEN IN EIGEN BEHEER.

 

OP DE MARKT WIL STEFAN ZICH ONDERSCHEIDEN MET BOUWDESC DOOR :

  • WONINGEN AAN TE BEIDEN VAN HOGE KWALITEIT DIE PAS AFGELEVERD WORDEN HET OGENBLIK HIJ ER ZELF 100% TEVREDEN OVER IS
  • EEN DESKUNDIGE BEGELEIDING TE DOEN VAN ZIJN KLANTEN TIJDENS HET BOUWPROCES
  • DE BELOOFDE TIMING NAUWGEZET NA TE LEVEN
  • DE PROJECTEN TE REALISEREN MET VASTE BEKWAME BOUWPARTNERS WAARMEE HIJ DOORHEEN DE JAREN EEN VERTROUWENSRELATIE HEEFT OPGEBOUWD
  • DE NODIGE FLEXIBILITEIT TE BIEDEN AAN DE KLANT TOT EEN PERSOONLIJKE INVULLING VAN HUN BOUWPROJECT

 

DOOR HET BEWUST AANHOUDEN VAN EEN KLEINE STRUCUUR BLIJVEN DE VASTE KOSTEN BEPERKT WAT RESULTEERT IN PRIJSGUNSTIGE NIEUWBOUWWONINGEN VOOR KANDIDAAT-KOPERS IN VERGELIJKING MET GELIJKAARDIGE PROJECTEN OP DE MARKT.

ALLE NIEUWBOUWPROJECTEN WORDEN AFGEWERKT OVEREENKOMSTIG ONS GEDETAILLEERD VERKOOPLASTENBOEK & DE ARCHITECTUURPLANNEN. DE NIEUWBOUWPROJECTEN WORDEN AANGEBODEN TEGEN EEN VASTE & CORRECTE PRIJS.

BOUWDESC GAAT VOOR VISUEEL MOOIE TIJDLOZE WOONPROJECTEN OP GOEIE LOCATIES MET EEN FUNCTIONELE INDELING EN MET OOG VOOR INPLANTING IN DE OMGEVING.

 

 

BOUWGROND, PROJECTGROND OF AFBRAAKPAND TE KOOP ?

HEEFT U BOUWGROND, PROJECTGROND OF EEN AFBRAAKPAND TE KOOP OP EEN MOOIE LOCATIE IN WEST-VLAANDEREN ?

AARZEL DAN ZEKER NIET ONS TE CONTACTEREN. WE KIJKEN CONSTANT UIT NAAR LOCATIES MET POTENTIËEL VOOR DE ONTWIKKELING VAN TOEKOMSTIGE PROJECTEN.

DE BESPREKINGEN GEBEUREN IN ALLE DISCRETIE. IN GEVAL VAN INTERESSE WORDT EEN CORRECT VOORSTEL GEDAAN.