Het juiste advies op de juiste plaats

DESC is uw projectontwikkelaar voor residentiële nieuwbouwprojecten in West-Vlaanderen.

U vindt bij ons een divers aanbod aan nieuwbouwprojecten. Van luxueus afgewerkte villa’s tot investeringsvastgoed voor verhuring.

Vanuit zijn passie voor de bouwwereld staat DESC, als dynamisch familiebedrijf, garant voor kwaliteit, een deskundige begeleiding van zijn klanten tijdens het bouwproces, stiptheid, flexibiliteit, een perfecte opvolging tijdens de uitvoeringsfase met als doel een onberispelijke uitvoering van begin tot eind.

De zaakvoerder Stefan Descamps heeft reeds een ruime ervaring in de bouwwereld. Na het beëindigen van zijn studies als bouwkundig ingenieur in de finaliteit heeft hij na het opbouwen van 5 jaar lange ervaring in dienstverband in de burgerlijke & waterbouwkunde besloten in 2006 resoluut zijn keuze te maken voor een zelfstandig kantoor in de residentiële bouwsector. Dit zowel voor projecten in de woningbouw als in de appartementsbouw. Het kantoor werd doorheen de jaren uitgebouwd tot een bureau met meerdere werknemers gespecialiseerd in projectcoördinatie voor investeerders. Sinds 2017 heeft de zaakvoerder Stefan Descamps de keuze gemaakt, bewust terug te schakelen en op basis van zijn opgebouwde ervaringen, een beperkt aantal projecten in eigen beheer te gaan ontwikkelen.

DESC maakte deze keuze met als doel :

  • Een persoonlijke aanpak & goede begeleiding van onze klant te kunnen garanderen doorheen het volledig bouwproject;
  • De projecten binnen de afgesproken termijn te kunnen afleveren;
  • Steeds te kunnen samen werken met onze vaste bekwame bouwpartners waar we goede ervaringen mee hebben alsook doorheen de jaren een vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd;
  • De projecten persoonlijk van heel kortbij te kunnen opvolgen alsof het onze eigen woonst zou zijn. Dit met de nodige controle op de kwaliteit van de uitvoering & het gebruik van duurzame materialen & technieken. We streven naar de perfectie & leveren pas projecten af waar we zelf 100% tevreden over zijn;
  • De nodige flexibiliteit te kunnen bieden aan onze klanten tot een persoonlijke invulling van hun bouwproject;
  • Zelf een kleine structuur te kunnen behouden met beperkte vaste kosten als gevolg wat resulteert in prijsgunstige nieuwbouwprojecten voor onze klanten;

Alle nieuwbouwprojecten worden volledig afgewerkt overeenkomstig het gedetailleerde verkooplastenboek & de architectuurplannen. De nieuwbouwprojecten worden aangeboden tegen een vaste en correcte prijs.

DESC gaat voor visueel mooie, tijdloze woonprojecten met een functionele indeling, met oog voor inplanting in de omgeving & de mogelijkheid tot aanleg van mooie groenzones rond de bebouwde oppervlaktes.

 

Heeft u zelf een eigendom die geschikt is voor de ontwikkeling van een nieuwbouwproject (appartementsgebouw, één of meerdere eengezinswoningen), twijfel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. We bekijken graag met u op een discrete & confidentiële basis de verschillende mogelijkheden.