Steenstraat Werken (VERKOCHT)

ZEER RUIME halfopen nieuwbouwwoning in CHARMANTE PASTORIESTIJL !!!

In het landelijk gelegen Werken (deelgemeente van Kortemark) starten we in de lente van 2020 met de bouw van deze RUIME halfopen ééngezinswoning in Pastoriestijl. Het project wordt gerealiseerd nabij het centrum van Werken. De ideale uitvalsbasis naar Zarren, Staden, Kortemark, Diksmuide, …

De woning voldoet aan strenge eisen qua epb-normering (E-peil 40 & S-peil 31). Tevens is er HERNIEUWBARE ENERGIE voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ZONNEPANELEN. De woning beschikt over ZEER RUIME LEEFRUIMTEN welke zullen afgewerkt worden met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & LUXUEUZE materialen. De IDEALE ORIËNTATIE VAN DE WONING alsook de grote glaspartijen zorgen voor een COMFORTABELE LICHTINVAL gedurende de ganse dag.

Op het gelijkvloers is de woning voorzien van een ruime inkomhal, welke toegang verleent tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met aanpalende open keuken, de wasplaats/berging, het gastentoilet en de bovenverdieping. De KEUKEN wordt LANDELIJK & LUXUEUS ingericht (zie 3D) & vereenzelvigt zich hierdoor met de pastoriestijl van de woning. De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een nachthal en een badkamer voorzien van alle comfort (bad, douche, toilet en een héél stijlvol badkamermeubel). DE MOGELIJKHEID BESTAAT OM 2 EXTRA SLAAPKAMERS TE CREËREN door een vaste trap te voorzien naar de zolderverdieping (niet in basis inbegrepen). In het andere geval beschikt deze woning over een ZEER RUIME ZOLDER.

De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Oplevering van deze woning is voorzien in de lente van 2021.

Locatie Steenstraat 8 te Werken
Beschikbaar Lente van 2021
Prijs VERKOCHT